Feng Ya Ou Ferenc új dalának videójában barátnője is feltűnik

A Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorában mutatkozott be YA OU és IMRIK közös szerzeménye, a Lehet-e még, amelynek szövegének bár visszaköszön a karanténban átélt bezártság szomorúsága, a nyitás öröme is megfogalmazódik. Ráadásként pedig az énekes kedvese is megjelenik a képsorok között.

Fülbemászó dalt készített a Spanyolországban is ismert magyar lemezlovas, Imrik Ádám, IMRIK és a ByTheWay zenekarból, valamint a Duna Tv A Dal című műsorából is ismert énekes, Feng Ya Ou Ferenc, YA OU. A páros nem először dolgozott együtt, a közös munka éppen ezért gyors ütemben haladt. A céljuk az volt, hogy egy zeneiségében könnyen emészthető, dallamos elektronikus dal születhessen, amely inkább a szövegében hordozza a mélységeket. A közelmúltban videóklip is készült a szerzeményhez, amelyet a Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorában is megismerhetett a közöség.

„Hangulatában egy igazi bulisláger született, de nem mehetünk el amellett, hogy a dalszöveg témája ennél jóval komolyabb. A bezártság élményéről mindenképpen szerettünk volna szólni. A videóklipet néhány óra leforgása alatt forgattuk, de legalább arra a kis időre végre újra átélhettük, milyen is volt még a vírus előtti időkben együtt zenélni és szórakozni” – mesélt a dal kulisszáiról az énekes az Én Vagyok Itt! műsorvezetőjének, Fodor Imrének. YA OU hozzátette, hogy néhány képkocka erejéig kedvese, az énekesnőként ismert Békefi Viktória is feltűnik az új dalukhoz készült videóban.

Csak úgy, mint a zenei élet valamennyi szereplője, a fiúk is már a nyárra készülnek, ugyanakkor a koncertezés mellett a folyamatos alkotásban hisznek.

„Mindenki már a rajtvonalnál áll, mi is így vagyunk ezzel. Van már néhány lekötött dátumunk, várjuk, hogy a közönség előtt is bemutathassuk a dalainkat. Az elmúlt időszak nagy tanulsága az volt, hogy alkossunk, sose álljunk le az újabb tartalmak, zenék gyártásával, a közönség kiszolgálásával” – ígérte YA OU a műsor végén a rajongóinak.

IMRIK – Lehet-e még (feat. YA OU) videóklip:

Az Én vagyok itt teljes adása:

Hétfőtől-szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Az Én Vagyok Itt! aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

Olvasson tovább