Lendület: Főszerepben a felnőtt tornászok

Április 29-én, 15:20-tól az M4 Sporton!

Az áprilisi Lendületben a felnőtt tornászoké a főszerep, megkezdődtek ugyanis a hazai versenyek. Ellátogattunk a férfi és női szupercsapatbajnokságok első fordulóira, valamint a Duna Aszfalt Szerbajnokságokra is. A Lendület április 29-én, csütörtökön 15:20 órától látható az M4 csatornán.
A Különvéleményben a Magyar Torna Szövetség elnöke, Dr. Magyar Zoltán nyilatkozott a felnőttek nemrégiben elrajtolt versenyszezonjáról, az eddigi tapasztalatokról, valamint a felkészülésükről, ami a pandémia miatt nyilván más, mint az elmúlt esztendőkben.
Nehéz nap rovatunkban a felnőtt férfi és női tornászok szuper csapatbajnokságain jártunk, amelyet a Központi Tornacsarnokban, a Covid-helyzetre való tekintettel szigorú biztonsági intézkedések mellett, zárt kapuk mögött rendeztek meg. Az első forduló nem szűkölködött meglepetésekben.
A Tökéletes mozdulatban a férfiak szerbajnokságáról tekinthetnek meg egy összeállítást, ahol minden győztes megszólal majd. Lesz belőlük bőven, hiszen hat szeren öt tornász osztozott, közöttük a junior Európa-bajnok Balázs Krisztián is, aki először indult a felnőttek között. Zárásként Ászok ásza rovatunkban a Duna Aszfalt Női Szerbajnokság legfényesebb csillagát, a kétszeres Európa-bajnok Kovács Zsófiát is bemutatjuk, aki két szeren is diadalmaskodott, de természetesen a többiek is beavatnak minket néhány kulisszatitokba, közöttük az “ezüstlány” , Székely Zója is.

A Lendület április 29-én csütörtökön 15:20 órától látható az M4 csatornán.
Ismétlés: április 30. 04:50

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább