×

2021 eddigi legnézettebb sportközvetítése: Magyarország – Lengyelország 3-3

Idei nézettségi csúcsot döntött az M4 Sporton közvetített Magyarország – Lengyelország világbajnoki-selejtező mérkőzés. Az eseménydús találkozó lett az év eddigi legnézettebb sportközvetítése hazánkban. Az összecsapást követő stúdióbeszélgetés is kiemelkedő figyelmet hozott, adásideje alatt piacvezető volt.
 

Hazánk idei legnézettebb sportközvetítését hozta a magyar labdarúgó-válogatott első világbajnoki-selejtező mérkőzése. A sorozat rangadója, a lengyelek elleni összecsapás a televíziónézők 12,5%-át, 482 705 főt ültetett az M4 Sport képernyője elé. Az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon is kiemelkedő nézettséget generált az összecsapás, hiszen 65 697 online nézője volt a mérkőzésnek.

A találkozó legnézettebb perceiben, a lefújást megelőző időszakban 619 ezren szurkoltak a képernyők előtt. Ezzel megelőzve az eddigi nézettségi csúcstartót, a januári kézilabda-világbajnokságról a Franciaország–Magyarország negyeddöntőt.

Érdemes lesz a hétvégén is a közszolgálati sportcsatornára kapcsolni, ugyanis szombaton 16 órától jön a Bahreini Forma–1-es futam időmérője, ezt követően 18 órától a Magyarország–Románia U21-es rangadó. Vasárnap ismételten képernyőre kerül a magyar labdarúgó-válogatott. San Marino otthonában lép pályára az A-válogatottunk 20.45-től, de előtte még 17 órától jön az F1-es Bahreini szezonnyitó futam.

forrás: Nielsen közönségmérés

Videó ajánló

Olvasson tovább