Lendület: Berki Krisztián

Február 25-én, 15:15-től az M4 Sporton!

A februári Lendület teljes egészében az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászról, Berki Krisztiánról szól, aki februárban jelentette be, hogy befejezi sportpályafutását, és a továbbiakban sportigazgatóként segíti a szövetség munkáját. A Lendület február 25-én, csütörtökön 15:15 órakor kezdődik az M4 csatornán.

Nehéz nap rovatunkban a hatalmas médiaérdeklődés mellett megtartott online sajtótájékoztatóról számolunk be nézőinknek, amelyen az olimpiai bajnok tornász mellett részt vett Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára és Kovács István szövetségi kapitány, Berki mestere. Berki Krisztián itt jelentette be visszavonulását, továbbá a MATSZ elnöke is bejelentést tett, mely szerint a kiváló tornász egy újonnan létrehozott sportigazgatói pozíciót tölt majd be.
Az Ászok ászában Berki Krisztiánnal már arról is beszélgetünk, hogy milyennek találja a szövetségi közeget, melyek az első tapasztalatai új munkájáról. A Különvéleményben a MATSZ elnöke és főtitkára is méltatja a bajnokot.
A Tökéletes mozdulatban a most visszavonult tornász pályafutásának legemlékezetesebb pillanatait elevenítjük fel a 2015 óta műsoron lévő Lendületből, vagyis egy kis Berki best látható ebben a rovatban.

Lendület február 25-én, 15:15 órakor kezdődik az M4 csatornán.
Ismétlés: február 26. péntek, 3:35

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább