A főzés művészet, amely minden érzékszervünkre hat, még a lelkünkre is. Mindegy, hogy valaki mesterszakács vagy épp hobbiból főz otthon, egy összetevő mindkettőben közös: a gasztronómia iránti szenvedély, ami meghatározó élményeken és történeteken alapul. Vajon vendégeinknek milyen történeteik vannak a konyhából? Melyik a kedvenc receptjük, alapanyaguk? Mi az, ami kihívást okozott, hogy mások is megszeressék? Vajon ami egyszerű az nagyszerű is? Mi a jó étel titka? Akikkel nemcsak a gyermekkor ízeit elevenítjük fel, hanem inspirációt is kaphatunk tőlük: Széll Tamás séf, Csapó Péter szakács, Serényi Zsolt séf és meglepetés-hölgyvendégünk, aki elmeséli nekünk többek között azt is, hogy mi a közös a színházban és a főzésben.
Ridikül – Duna – február 8., hétfő, 17:05
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.