M4 Sport – Az Év sportolója gála Berkesi Judittal hétfőn a közmédia műsorán

Berkesi Judit lesz a műsorvezetője a 63. M4 Sport – Az Év sportolója gálának, amelyet 2021. január 11-én hétfőn 19.45-kor tűzött műsorára az M4 Sport. A közszolgálati sportcsatorna megalakulása óta névadója az eseménynek, amelyet immár hatodik alkalommal közvetíthet.
 

A magas színvonalú televíziós produkció a hagyományos helyszínen, a Nemzeti Színházban kialakított stúdióban készül. Azonban az idei gála más lesz, mint a többi, először fordul elő, hogy a sportolók és a nézők sem lehetnek jelen személyesen az eseményen.

„Magyarországon kiemelkedően nagy siker, ha valaki az év sportolója lehet, nagyon boldogok vagyunk, hogy nálunk tudhatják meg a magyar nézők, ki lett a legjobbak legjobbja” – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Idén az Év sportpillanata-díjat is kiosztják, amely végső jelöltjeiről az m4sport.hu-n szavazhattak a szurkolók. A gálán az is kiderül, hogy Szoboszlai Dominik Eb-részvételt érő győztes gólja Izland ellen; Valter Attila kerékpáros Kékestetőn aratott győzelme a Tour de Hongrie utolsó szakaszán vagy a magyar vízilabda-válogatott kapusa, Vogel Soma védése a budapesti Európa-bajnokság döntőjében lesz-e a 2020-as év sportpillanata.

A gála műsorvezetője Berkesi Judit lesz, aki örömmel vállalta a feladatot újra, korábban már láthattuk a képernyőn az esemény háziasszonyaként. A közszolgálati sportcsatorna műsorvezetője fontosnak tartja, hogy az idei teljesítmények se merüljenek feledésbe, mert úgy véli, hogy a sportesemények elhalasztása, elmaradása miatt sok sportolónak gyászév volt 2020, ennek ellenére kimagasló eredményeket értek el. Hozzátette, hogy a gyász más szempontból is meghatározta az évet, sok ragyogó sportnagyságot veszítettünk el, az ő emléküket is szeretnék megidézni a gálán.

M4 SPORT – AZ ÉV SPORTOLÓJA GÁLA
2021. JANUÁR 11. 19.45 M4 SPORTON ÉS AZ M4SPORT.HU-N

Borítókép: Forrás: facebook.com/EvSportolojaGala

Olvasson tovább