×

Egyéb

Lendület: A tornában is elindultak a hazai megmérettetések

November 26-án, 18:20-tól az M4 Sporton!
 

A novemberi Lendület fókuszában ismét a versenyek állnak, hiszen a tornában is elindultak a hazai megmérettetések. Így az egyéni összetett országos bajnokság mellett a csapatbajnokság és az ifik ob-je is képernyőre kerül. Az adás november 26-án, csütörtökön 18:20 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
A nehéz nap rovatban a felnőtt tornászok országos bajnokságára tekintünk vissza, amelyet zárt kapuk mögött, nézők nélkül, szigorú biztonsági intézkedések mellett rendeztek meg, ahol a dobogósokkal beszélgetünk. Az Ászok ászában a két országos bajnok, a hölgyeknél a Postás SE kiválósága, Székely Zója, a férfiaknál pedig a győri Mészáros Krisztofer mesélnek arról, milyen volt az idei évben először hazai mezőnyben megméretni magukat és bajnoki címet szerezni.
A fővárosban megtartott viadal után Győrbe lendülünk tovább, ahol a tornászok szuper csapatbajnokságot tartották. A nőknél a Kovács Zsófia, Makovits Mirtill, Mayer Gréta, Czifra Bettina Lili alkotta Dunaferr együttese diadalmaskodott, a férfiaknál pedig igazi meglepetésgyőzelem született, ugyanis a felnőtt tornász nélkül induló – Bátori Szabolcs, mint utolsó éves ifi szerepelt felnőttként – KSI SE, Bátori Szabolcs, Dobrovitz Ádám, Závory Szilárd összeállításban lett csapatbajnok.
A győri kitekintő után irány vissza Budapestre, az ifi korú tornászok országos bajnokságára, akik a felnőttekével megegyező biztonsági intézkedések mellett versenyezhettek. A legeredményesebb ifi korú tornász ráadásul megkapta a Kanyó Éváról elnevezett trófeát is, amelyet az ismert televíziós személyiség, a Magyar Torna Szövetség egykori elnöke, Rózsa György adott át a dunaújvárosi Mayer Grétának.

A Lendület november 26-én, csütörtökön 18:20 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: 11.27., 5:30

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább