Indul a BL-élmény, így nyerhet belépőt a közmédiával a Fradi hazai meccseire

Ma este 21 órakor lép pályára a Ferencváros Barcelonában, míg október 28-án a Dinamo Kijevet fogadja Budapesten a labdarúgó Bajnokok Ligája-sorozat csoportkörében. Az FTC összes Bajnokok Ligája-mérkőzését az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.
 

Érdemes követni a sorozatot a közmédia felületein, ugyanis az M4 Sport közösségi oldalain olyan exkluzív helyszíni videókat találnak a Ferencváros BL-szerepléséről, amiket sehol máshol. A Petőfi Rádióban pedig páros belépőjegyeket nyerhetnek a hallgatók a budapesti BL-meccsekre: a Talpra magyar című műsorban október 28-tól mindhárom hazai párosítás napján lehetőség nyílik a játékra, amelyben nem kell mást tenni, mint SMS-ben válaszolni a reggeli műsorban elhangzó kérdésre. A helyesen válaszolók közül kisorsolnak egy szerencsést, akit élő adásban hívnak fel a Talpra magyar műsorvezetői és megnyerheti a páros belépőjegyet az aznapi mérkőzésre.

Az M4 Sport pénteken hirdette ki a barcelonai BL-keretét, így ma este a 20 órakor kezdődő felvezető műsort követően a helyszínről Varga Ákos kommentátor és az apai ágon katalán származású riporter, Martí Zoltán tudósít, valamint a budapesti stúdióban Petrovics-Mérei Andrea elemzi a látottakat a szakértőkkel. Az FTC összes Bajnokok Ligája mérkőzését az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.
Az m4sport.hu VARGA Ákossal készült interjúját ide kattintva olvashatják. A hirado.hu MARTÍ Zoltánról készült cikke pedig innen érhető el.

A FERENCVÁROS BAJNOKOK LIGÁJA-MECCSEI AZ M4 SPORTON
Október 20.
21.00 FC Barcelona–Ferencvárosi TC

Október 28.
21.00 Ferencvárosi TC–Dinamo Kijev

November 4.
21.00 Ferencvárosi TC–Juventus

November 24.
21.00 Juventus– Ferencvárosi TC

December 2.
21.00 Ferencvárosi TC–FC Barcelona

December 8.
21.00 Dinamo Kijev–Ferencvárosi TC

Olvasson tovább