A Családi kör kanapéján egyedül ül Rókusfalvy Pál

A Családi kör kanapéján egyedül ül Rókusfalvy Pál

A közmédia népszerű műsorvezetője, Rókusfalvy Lili egy időre búcsúzik a képernyőtől, ugyanis nemrég megszületett kislánya, Panka, és mindennapjait az anyaság tölti ki. Így a Duna Televízión futó Családi kör című műsortól is elköszön Lili egy időre.

– Apu és a stáb is gondoskodott róla, hogy lélekben ott legyek az új részek felvételein: tudtam, kik lesznek a vendégek, milyen témák következnek, sőt a felvétel napján több telefonhívást, üzenetet és gratulációt is kaptam a stáb tagjaitól. Mint kiderült persze apu körbe mutogatta az unokájáról a fotókat, és mesélt is róla büszke nagypapaként:) Nagyon jól esett, hogy bár apunak egyedül kellett ülnie azon a bizonyos kanapén, azért én is jelen voltam, csak most egy másféle Családi körben! – árulta el Lili.

Az első olyan Családi kör, amelyben az apa-lánya páros helyett Rókusfalvy Pál, a büszke nagypapa várja majd egyedül a nézőket, október 18-án, vasárnap lesz látható:

– „A Lili nélküli első forgatás nagyon furcsa volt. Amilyen könnyen ment a közös műsorvezetés, mikor indult a műsor, olyan szokatlan volt a megszokott páros moderálás elmaradása. Az ember könnyen megszokja a jót – mesélte mosolyogva Rókusfalvy Pál, majd hozzátette: – Én megszoktam, hogy a jó műsorvezetéshez felkészültség is nélkülözhetetlen, mégis a Lili nélküli műsorokra duplán készültem, nehogy hibázzak: most nincs, aki esetleg korrigál, segít. Kárpótol a közös műsorvezetés hiányában, hogy cserébe kaptam egy gyönyörű, egészséges kisunokát! Imádom Pankát, de remélem, hamarosan visszaengedi Lilit a Családi körbe!”

A Családi kör vasárnap este 18 óra 45 perctől folytatódik a családi életet érintő témákkal, lehetséges problémákkal, nehézségekkel és persze megoldásokkal. Rókusfalvy Pál, ahogy azt megszokhatták már, meghívott vendégeivel keresi a válaszokat az aktuális kérdésekre.

Családi kör – október 18-tól Rókusfalvy Pállal vasárnaponként 18.45-től a Duna Televízión!