Lendület: Októberben Szombathelyen kerül sor a tornászok idei első Világkupájára

Szeptember 24-én, 12:30-tól az M4 Sporton!
 

A szeptemberi Lendületben nagy bejelentést teszünk, hiszen októberben Szombathelyen kerül sor a tornászok idei első Világkupájára, továbbá nézőink bepillantást nyerhetnek a férfi felnőtt válogatott felkészülésébe is.

A Különvéleményben Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára számol be arról, a pandémia miatt milyen szigorú intézkedések mellett rendezi meg a magyar szervezet az esztendő első Challenge Világkupáját 17 ország részvételével, és eddig úgy tűnik, hogy 2020-ban az egyetlent a világon. Nehéz nap rovatunkban a felnőtt férfi válogatott felkészülésébe nyerhetnek bepillantást, amelynek fókuszában az októberi Vk áll. Összeállításunkban az olimpiai, világ-és Európa-bajnok Berki Krisztián mellett a BHSE kiválósága, Vecsernyés Dávid és két győri tornász, Kardos Botond, valamint Mészáros Krisztofer is megszólal.

A tökéletes mozdulatban ezúttal ismét egy férfi szert, a gyűrűt vettük górcső alá. A szer nehézségeiről és szépségeiről Tomcsányi Benedek, a 2019-es Mesterfokú Bajnokság bronzérmese mesél.

Ászok ásza rovatunkban a fiú utánpótlás tornászok felmérőjén jártunk Győrben. A Magyar Torna Szövetség harmadik éve rendezi meg az eseményt 9 évesektől egészen a 18 évesekig, ahol fizikai és technikai próbák elé állítják a sportolókat. Az ígéret földje ezúttal is a babaszertornáról szól.

A Lendület 24-én, azaz csütörtökön 12:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább