Második évadához ért a népszerű török sorozat, a Fogd a kezem! a Duna Televízión

 

Izgalmakban és fordulatokban eddig is bővelkedett a Duna Televízió népszerű török sorozata, a Fogd a kezem, azonban a hétfőtől érkező második évad minden eddiginél több meglepetést tartogat.

Azra és Cenk szerelme beteljesedni látszik, de közös életük kezdetét szörnyű tragédiák árnyékolják be. Egy véletlen következtében Azra meglövi Sumrut, aki kihasználva a helyzetet, remek lehetőséget lát ebben, hogy tönkre tegye a lány életét, amit Cenk próbál megakadályozni, hiszen egy szerelmes férfi mindig a szerelme mellett van. Még akkor is, ha a megoldás fájdalmas és ésszerűtlen. Azra ugyan megmenekül a börtöntől, de nem menekülhet a fájdalom elől, ami Cenk döntése miatt vár rá.

Ám mindez csak a kezdet. Az új évadban a régi szereplők mellett újakkal is találkozhatunk szeptember 21-től, sőt egy régi ismerős is visszatér, hogy segítse a szerelmesek egymásra találását, miközben újabb és újabb váratlan események következtében a szerelmesek élete teljesen átalakul. Cenk karambolozik, Azra új életet kezd a jóképű Baris és lánya mellett. A férfi húgaként tekint a lányra, és megfogadja, hogy megmenti a Celenektől. Feride asszony élete is megváltozik, vajon hogy élhet tovább az ő imádott Azrája nélkül? Illetve vajon ki okozta a végzetes balesetet, ami tönkretette mindenki életét? Az illető közelebb van, mint azt bárki is gondolná. És egyikük mélyen beleszeret ebbe a titokzatos személybe…

A Fogd a kezem második évadában nem csak a cselekmény válik még izgalmasabbá, összetettebbé, hanem a sorozat karakterei is egyre kiforrottabbak. Egy már felnőtt, jóval érettebb Azrát láthatnak majd a sorozat nézői, aki józanabbul és megfontoltabban veszi az akadályokat és hozza meg a döntései. Ám ahogy eddig is, a pörgős második évad középpontjában is a szerelem áll: ismét bebizonyosodik, hogy az igaz szeretet és szerelem nem távolság és időfüggő.

Fogd a kezem! 2. évad – szeptember 21-től hétköznaponta 18.40-től a Duna Televízión.

Olvasson tovább