Gólesővel indult az M4 Sport +, ismét piacvezető volt az M4 Sport

Már az első hétvégén sikertörténetet könyvelhetett el az M4 Sport+, amely mostantól minden szombaton és vasárnap 14-22 óra között látható a közmédia nemzetközi csatornája, a Duna World helyén. Az M4 Sport is kivette a részét a hétvége sikereiből: a vasárnapi Forma-1 Toszkán Nagydíj élő közvetítésekor ismét piacvezető volt, a száguldó cirkusz a tévénézők 15,2%-át, 395 ezer főt ültetett a tévé elé.
 

Az új sportcsatorna indulónapján a DVTK-Budapest Honvéd (2–4) és az Újpest–Kisvárda (2–4) labdarúgó NB I-es találkozók hat-hat gólját is az M4 Sport +-on láthatták először a nézők, ahogy a MAC HKB Újbuda–OPTEN-Vasas HC jégkorong-mérkőzést, a DVSC–Ajka labdarúgó NB II-es találkozót és a Gyöngyös–Balatonfüred férfi élvonalbeli kézilabda összecsapást is.

„Az előzetes várakozásainknak megfelelően sikeresen debütált az új csatorna. Olyan mérkőzések és sportágak is képernyőre kerültek, amelyek a párhuzamos közvetítések miatt ezelőtt élőben csak az m4sport.hu-n kaphattak helyet. A labdarúgás mellett a kézilabda, a jégkorong és a technikai sportok szerelmeseit is ki tudtuk szolgálni a plusz csatorna elindulásának első hétvégéjén és ez a sor a továbbiakban bővülni fog. Büszkeséggel tölt el, hogy az M4 Sport+ már az első hétvégén beteljesítette azt, amiért létrejött: a sportkedvelők minél szélesebb közönségét kiszolgálni a változatos élő közvetítésekkel” – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

A száguldó cirkusz népszerűsége továbbra is töretlen, így vasárnap délután ismét piacvezető volt az M4 Sport a teljes hazai tévénéző népesség körében: a Forma-1 Toszkán Nagydíj futamának élő közvetítését 395 ezren (SHR 15,2%) követték a közszolgálati sportcsatornán.

Szombaton vagy vasárnap az M4 Sport és az M4 Sport+ csatornára hangolt a tévénézők 21,8%-a, 1 936 884-an kapcsolódtak be a műsorokba legalább egy percre.

Érdemes lesz hét közben is a közszolgálati sportcsatornára kapcsolni, ugyanis szerdán 18.30-tól felvezető műsorral, majd a Ferencváros–Dinamo Zagreb selejtezőmérkőzés élő közvetítésével folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei, a találkozó győztese a BL főtáblájára jut. A mérkőzés kommentátora Hajdú B. István lesz.

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA-SELEJTEZŐ AZ M4 SPORTON
Szeptember 16. szerda
18.30 Ferencváros–Dinamo Zagreb

Olvasson tovább