×

Egyéb

Nem csak Szoboszlaiék győztek csütörtök este; az M4 Sporttal örülhettek a szurkolók

Szoboszlai Dominik bombagólja értékes pontokat jelentett a magyar labdarúgó-válogatottnak a Nemzetek Ligájában, amely vasárnap Oroszország nemzeti tizenegyét fogadja a Puskás Arénában. A találkozót a Törökország ellenihez hasonlóan az M4 Sport élőben közvetíti.
 

A tízhónapos meccsszünetet követően sokan voltak kíváncsiak a válogatott visszatérésére a tévéképernyőre. A Törökország–Magyarország összecsapást és a nem mindennapi találatot 408 ezren követték az M4 Sporton (SHR 11,1%), amivel a sportcsatornák között piacvezető, a teljes hazai népességet figyelembe véve pedig a második legnézettebb volt a közvetítés ideje alatt a közszolgálati sportcsatorna. A mediaklikk.hu oldalon élőben 46 387 látogatót, és 104 515 megtekintést hozott a meccs. Marco Rossi csapata bravúros játékkal emelkedett a török válogatott fölé, így nem meglepő, hogy felkeltette a tévénézők figyelmét: a közvetítésbe 847 ezren kapcsolódtak be legalább egy percre.

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap koraeste folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában, akkor Oroszországot fogadja a Puskás Arénában. Kövesse a találkozót az M4 Sporton és az m4sport.hu-n: a 17.30-kor kezdődő felvezető műsorban Petrovics-Mérei Andrea, a kommentátorállásban Hajdú B. István várja a nézőket.

NEMZETEK LIGÁJA AZ M4 SPORTON
2020. SZEPTEMBER 6. VASÁRNAP
17.30 Magyarország–Oroszország

Videó ajánló

Olvasson tovább