Lendület: Az elmúlt fél esztendő legérdekesebb, legizgalmasabb pillanatai

Augusztus 27-én, 16:25-től az M4 Sporton!

Az augusztusi Lendületben felidézzük az elmúlt fél esztendő legérdekesebb, legizgalmasabb pillanatait.

Nehéz nap rovatunkban a magyar felnőtt női válogatott felkészülését mutatjuk be nézőinknek, a pandémia okozta karantén előtt és után. Draskóczy Imre szövetségi kapitány mellett a nemzeti csapat jelentős része is megszólal, így a kétszeres olimpikon Böczögő Dorina, továbbá az olimpiai ponthatárt elérő Schermann Bianka is. A válogatott tagjai arról is mesélnek, mennyiben változtatta meg a felkészülést a koronavírus okozta helyzet.

A tökéletes mozdulatban az Eb-ezüstérmes, olimpikon Kovács Zsófia felkészülésébe pillanthattunk bele gerendán, míg Vecsernyés Dávid, Európa-bajnoki bronzérmes nyújtón a Kolman és a Tkacsov elemeket mutatja be. Ászok ásza rovatunkban a pályafutását nemrégiben lezáró Babos Ádám, az FTC-Telekom és a válogatott kiváló tornásza eleveníti fel húszéves pályafutásának sarokpontjait.
Az ígéret földje is két részből áll, egyrészt a ritmikus gimnasztika kerül a középpontba, a még olimpiai kvótára esélyes Pigniczki Fannival és az MTK Budapest szakvezetőivel, másrészt a nézők kedvencét, a babaszertornát sem felejtjük el.

Klubbemutatónk három egyesületről is szól, elsőként a TFSE-ről, ahol még a koronavírus-járvány előtt jártunk. Az FTC- Telekom versenyzőit pedig már a COVID-vírus miatt virtuálisan látogattuk meg. A Győri AC elsőként nyitotta meg tornatermét a karantén után, így a győri klub is górcső alá kerül.

A Lendület augusztus 27-én, csütörtökön 16:25 órától látható az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: augusztus 28., 01:40; augusztus 29., 04:15.

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább