×

Egyéb

Bayern–PSG BL-csúcsdöntő, kizárólag az M4 Sporton!

Nagyszerű vasárnap vár a sportkedvelő nézőkre az M4 Sporton: a labdarúgó NB I és NB II küzdelmei mellett a nap eseménye egyértelműen a 21 órakor kezdődő Bajnokok Ligája-döntő lesz, amelyet Lőw Zsolt csapata, a PSG az ötszörös BL-győztes Bayern München ellen vív Lisszabonban. A vasárnapi döntőt kizárólag a közszolgálati sportcsatorna közvetíti élőben Magyarországon.
 

A sorozat népszerűségét mutatja, hogy a magyar közönség 8,5%-a, vagyis 296 ezer fő látta a magyar érdekeltségű keddi történelmi elődöntőt, amelyet követően a PSG és így a csapat másodedzője, Lőw Zsolt készülhet a vasárnap esti küzdelemre. A franciák először hódíthatják el a legértékesebb klubtrófeát.

Ellenfelük azonban a megállíthatatlannak tűnő Bayern München lesz. Hansi Flick együttese a Chelsea-t, a Barcelonát és a Lyont is könnyedén győzte le útja során, és akárcsak a francia bajnok, szintén a tökéletes szezonra tör! A BL-döntő kommentátora Hajdú B. István lesz.

Már a mérkőzést megelőzően is érdemes a közszolgálati sportcsatornára kapcsolni, ugyanis 15 órától a Vasas–Szombathelyi Haladás másodosztályú, 17.45-től pedig két győzelemmel nyitó alkulat összecsapását, az Újpest FC–Budafok MTE élvonalbeli meccset közvetíti az M4 Sport.

Az M4 Sport programja vasárnap:
15.00 Vasas–Szombathelyi Haladás labdarúgó NB II-es mérkőzés
17.45 Újpest FC–Budafok MTE labdarúgó NB I-es mérkőzés
21.00 Paris Saint-Germain–Bayern München labdarúgó BL-döntő

Videó ajánló

Olvasson tovább