Lendület: Miért hagyta abba pályafutását a válogatott Babos Ádám?

Július 30-án, 11:00-tól az M4 Sporton!

A júliusi Lendületből újabb sok érdekesség derül ki, többek között a korlát eredetéről, valamint arról is, miért hagyta abba pályafutását a válogatott Babos Ádám, de lesz klubbemutató és babatorna is.

Ászok ásza rovatunkban a pályafutását nemrégiben lezáró Babos Ádám, az FTC-Telekom és a válogatott kiváló tornásza lesz a vendégünk, aki feleleveníti húszéves pályafutásának sarokpontjait, és mesél a lezárás okairól is.
A tökéletes mozdulatban ezúttal egy férfi tornaszert, a korlátot mutatjuk be. Megalkotója a német torna atyja, Jahn volt, két, párhuzamosan elhelyezett farúd jellemezte, erre utal angol neve: parallel bars. Természetesen a legjobb magyar szerspecialistákat is megszólaltattuk.

Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunkban ezúttal a magyar torna egyik zászlóshajójaként funkcionáló egyesülethez, a Postás SE-hez látogattunk. A fővárosiak veretes múltra tekintenek vissza, de jelenlegi eredményeik is figyelemre méltóak. Az egyesületnél folyó munkáról Dr. Vörös József, a klub elnöke, valamint a válogatottat is irányító Draskóczy Imre beszélnek. A szakemberek mellett természetesen a klub válogatott kerethez tartozó tornászai is megszólalnak, úgy mint: Bácskay Csenge; Péter Sára vagy éppen Székely Zója.
Az ígéret földjében pedig közkívánatra újabb babaszertorna következik.

A Lendület július 30-án, csütörtökön 11:00 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: augusztus 6., 02:10

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább