×

Egyéb

Péntektől Hosszú Katinkáék újra medencébe szállnak, nézze élőben az M4 Sporton!

Péntektől a vizes sportok is visszatérnek a képernyőre: a vízilabda Magyar Kupa mérkőzései mellett Hosszú Katinkáék is vízbe szállnak az M4 Sport kamerái előtt a Négy Nemzet Úszóversenyen, hogy a több hónapos kényszerpihenő után nemzetközi úszóversenyen mérettessék meg magukat Budapesten. A futballrajongóknak is szolgál egy különlegességgel a közmédia: a Dunaszerdahely és a BL-induló francia Olympique Marseille felkészülési mérkőzését szombaton a Duna Worldön nézhetik meg.

Érdekesség, hogy az elhalasztott tokiói olimpia eredeti időpontjában rendezik az úszóversenyeket, így a szurkolók – bár a helyszínen nem lehetnek ott – az M4 Sport képernyője előtt 18 órától élőben követhetik kedvenc sportolóikat. A közszolgálati sportcsatorna mindhárom napon ugyanebben az időben élőben közvetíti a futamokat a margitszigeti Széchy Tamás Uszodából.

De nemcsak ezért lesz érdemes a közmédiával tartani hétvégén. Szombaton 16 órától a Duna World és az m4sport.hu közvetíti a Dunaszerdahely Olimpique Marseille elleni felkészülési mérkőzését, vasárnap pedig az M4 Sporton küzdenek a férfiak a vízilabda Magyar Kupáért. A gazdag sportműsort szeptember 12-től az M4 Sport mellett hétvégente 14-22 óra között új csatornán is élvezhetik, az M4 Sport+ a magyar sport legjavával jelentkezik a Duna Worldön.

M4 Sport. Folytatjuk.

JÚLIUS 24–26. PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG
18:00 NÉGY NEMZET ÚSZÓVERSENY (M4 Sport)

JÚLIUS 25. SZOMBAT
16:00 FC DAC 1904 –OLIMPIQUE MARSEILLE labdarúgó-mérkőzés (Duna World)

JÚLIUS 26. VASÁRNAP
14:45 PVSK Mecsek Füszért–KSI SE férfi vízilabda Magyar Kupa-mérkőzés (M4 Sport)
16:15 FTC-TELEKOM WATERPOLO – Pannergy-MVLC-Miskolc férfi vízilabda Magyar Kupa-mérkőzés (M4 Sport)

Videó ajánló

Olvasson tovább