A Stájer Nagydíjjal is tartotta pole-pozícióját az M4 Sport

Szombaton és vasárnap is piacvezető volt az M4 Sport az F1 Stájer Nagydíj időmérő és futam közvetítése alatt, vagyis az előző héthez hasonlóan ebben a sávban most is a közszolgálati sportcsatornát választották a legtöbben Magyarországon a teljes népesség körében: a futam vasárnap 479 ezer embert, a nézők 18,5%-át ültette a tévé elé.
 

A legnagyobb érdeklődést a vasárnap 15:06-kor kezdődő futam érte el: 479 ezren nézték a tévében és 674 ezren kapcsolódtak be a közvetítésbe legalább egy percre, amelyből átlagosan 65 percet láttak. A közszolgálati sportcsatorna ezen a héten is a legnézettebb tévé volt Magyarországon a szombati időmérő edzés, vasárnap pedig a futam alatt. Az Stájer Nagydíj a mediaklikk.hu-n is népszerű volt: 30 ezer fővel és 56 ezer megtekintéssel zárt a futam élő közvetítése.

A száguldó cirkusz a Magyar Nagydíjjal folytatódik, ezért érdemes kiemelten követni a héten az 5. születésnapját ünneplő M4 Sport műsorát, ugyanis az edzések és a futam mellett pénteken és hétfőn a Boxutca magazin is jelentkezik a közszolgálati sportcsatornán és az m4sport.hu-n.

Videó ajánló

Olvasson tovább