NB I: Az őrült hajrá minden pillanata az M4 Sporton és a közmédiában

Bőven maradtak kérdőjelek az OTP Bank Liga utolsó fordulójára: négy csapatot – köztük a Debrecent és az Újpestet fenyegeti közvetlenül a kiesés, és még mindig nem tudni, hogy a Mezőkövesd-Zsóry vagy a Puskás Akadémia FC léphet ki először története során az európai kupaporondra. Érdemes szombaton egész nap az M4 Sport és a Duna World műsorfolyamát követni, ugyanis a közszolgálati sportcsatornán már 14.45-től kezdődik a felvezető műsor, amit 15.15-től a ZTE–MOL Fehérvár találkozó élő közvetítése követ.

A labdarúgó NB I utolsó fordulójának minden izgalma, drámája és öröme képernyőn lesz. 17.10-kor a Duna World is bekapcsolódik a műsorfolyamba, hiszen 17.30-tól egyszerre három kiesésről döntő meccset rendeznek meg. A DVSC–Paksi FC az M4 Sporton, a DVTK–Kisvárda a Duna Worldön, míg az Újpest–Kaposvári Rákóczi FC az m4sport.hu-n lesz látható. Amint kiderül, mely csapatok maradnak az élvonalban, és melyiknek kell a másodosztályban folytatnia, a figyelem a Groupama Arénára összpontosul: ahol a Ferencváros a bajnokavatást egy győzelemmel tenné teljessé, ezt azonban a bronzéremért hajtó Mezőkövesd szeretné elrontani. Kuttor Attila csapatának sorsát a párhuzamosan zajló PAFC-Budapest Honvéd meccs alakulása befolyásolja – ezt a találkozót a Duna Worldön kísérhetik figyelemmel.

Természetesen a bajnokcsapat ünneplésének közvetítése sem marad el, a közel egyórás ceremóniáról az M4 Sport helyszíni stúdióból jelentkezik az Üllői útról. A mérkőzések befejeztével arra is fény derül, hogy vajon Bozsik Péter vagy Kihívói tippeltek jobban az m4sport.hu Tippelde című játékában, amelyben a szakértő és az MTVA műsorvezetői hétről hétre próbálták megjósolni a találkozók végkimenetelét. Késő este pedig a már megszokott módon a Góóól! című műsorral és valamennyi meccs összefoglalójával zárul a nap a közszolgálati sportcsatornán. A 33. forduló minden mérkőzéséről a Kossuth Rádió Körkapcsolással jelentkezik, továbbá a találkozók élőben követhetők lesznek az m4sport.hu-n. Ha pedig lemaradna valamelyikről, akkor utólag visszanézheti a MédiaKlikken.

Június 27.
14.45 Felvezető műsor az M4 Sporton
15.15 ZTE FC–MOL FEHÉRVÁR FC (M4 Sport)
17.30 DVTK–KISVÁRDA MASTER GOOD (Duna World)
17.30 ÚJPEST FC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC (m4sport.hu)
17.30 DVSC–PAKSI FC (M4 Sport)
20.00 FERENCVÁROSI TC–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC (M4 Sport)
20.00 PUSKÁS AKADÉMIA FC–BUDAPEST HONVÉD (Duna World)
23.00 GÓÓÓL (M4 Sport)

Olvasson tovább