Lendület: A magyar torna

Június 25-én, 16:30-tól az M4 Sporton!

A júniusi Lendületből kiderül, hogyan vészelte át a magyar torna a pandémiás időszakot, szerbemutatónkban a gerenda és a legjobb magyar szerspecialisták kerülnek fókuszba, a klubbemutató a Győri AC-ről szól, és lesz babatorna is. Az adás csütörtökön 16:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.

A Különvélemény a pandémiás időszak után újra a budapesti Tornacsarnokból jelentkezik. Dr. Magyar Zoltántól, a Magyar Torna Szövetség elnökétől megtudhatják, hogyan élte túl a magyar torna a járványhelyzetet, és hogyan készülnek most a versenyzők a decemberi Európa-bajnokságra. A tökéletes mozdulat rovatban ezúttal egy olyan női szerre, és annak történelmére tekintünk vissza, amely semelyik férfi szerrel nem mutat hasonlóságot. Ez pedig nem más, mint a gerenda. Gerendán sok kiváló magyar tornász ért el remek eredményt, elég csak Keleti Ágnes 1956-os olimpiai bajnoki címére gondolni. A mai válogatott tornászok közül a békéscsabai Makra Noémi és a dunaújvárosi Kovács Zsófia a legsikeresebb az eredmények tekintetében, ugyanis Világkupát nyertek.

Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunkban ezúttal a Győri AC-hez látogattunk. A Rába-partiak rengeteget fejlődtek, ezt pedig eredményeik mellett az is mutatja, hogy három tornászt adnak a férfi válogatottba. Sikereik titkát a klubbvezetők, az edzők és a tornászok osztják meg a nézőkkel.Az ígéret földjében pedig közkívánatra újabb babaszertorna következik.

A Lendület június 25-én, csütörtökön 16:30 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: június 26., 13:00; június 27., 05:10; június 28., 2:30; június 30., 5:00

Olvasson tovább