×

Egyéb

Fordulatos meccs – ismét a top nézettek között az M4 Sport műsora

Kedden és szerdán rendezték az OTP Bank Liga 28. fordulójának mérkőzéseit, amelyeket az M4 Sport kivétel nélkül élőben közvetített. Ezek közül a legnépszerűbb a szerda esti fordulatos Paksi FC–Ferencvárosi TC összecsapás volt 187 ezer fővel és 5,3%-os közönségaránnyal, ezzel a közszolgálati sportcsatorna a közvetítés ideje alatt a második legnézettebb televízió volt Magyarországon.
 

A keddi közvetítések közül a kiesés szempontjából nagy érdeklődésre számottevő Újpest FC–DVSC mérkőzés volt a legnézettebb az M4 Sporton 185 ezer fővel, ezt követte a Budapest Honvéd FC és a MOL Fehérvár FC összecsapása 161 ezer fővel. A szerdai találkozók közül egy az újpesti derbinél is népszerűbb volt: a hazai teljes népességet figyelembe véve a Paksi FC–Ferencvárosi TC közvetítés vonzotta az esti tévénézők jelenős részét, a közönség 5,3%-a választotta a tolna megyeiek küzdelmét, akik kétgólos hátrányukat a hosszabbításban 2–2-es döntetlenre mentették, értékes pontokat szerezve a bajnokság tabelláján. Az izgalmas végjátékú meccsre 473 ezren kapcsoltak legalább egy percre.

A hat élő mérkőzés valamelyikébe 872 ezer fő nézett bele legalább egy percre az M4 Sporton, ez a teljes népesség 9,8 százaléka, egy néző pedig átlagosan 112 percet látott ezekből a közvetítésekből.

A hétvégén is érdemes követni a közszolgálati sportcsatorna műsorát, hiszen már péntektől folytatódnak az OTP Bank Liga. Nehéz mérkőzések várnak a 28. fordulóban is a kiesés elől menekülő csapatokra, kövesse valamennyit ÉLŐBEN az M4 Sporton, az m4sport.hu-n és a Kossuth Rádióban!

A hétközi és a hétvégi fordulók minden közvetítése visszanézhető a MédiaKlikk oldalán.

Labdarúgó NB I. 29. forduló

Június 12., péntek
20.00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–BUDAPEST HONVÉD

Június 13., szombat
16.55 FERENCVÁROSI TC–KISVÁRDA MASTER GOOD
19.00 DVSC–PUSKÁS AKADÉMIA FC
21.05 ZTE FC–PAKSI FC

Június 14., vasárnap
19.00 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC–DVTK
21.05 MOL FEHÉRVÁR FC–ÚJPEST FC

Videó ajánló

Olvasson tovább