Töretlen az NB I népszerűsége, ismét több százezer embert ültetett a tévé elé az M4 Sport

A hétvégén is sokan kapcsoltak az M4 Sport élő közvetítéseire, amelyek ismét előkelő helyen végeztek a hazai sportcsatornák, valamint a közszolgálati adók legnépszerűbb hétvégi műsorai között.
 

Az OTP Bank Liga huszonhatodik fordulójának minden mérkőzését élőben közvetítette az M4 Sport és az m4sport.hu, közülük a vasárnap esti Puskás Akadémia–Ferencvárosi TC 1–1-es döntetlennel zárult találkozóra voltak kíváncsiak a legtöbben: 6,4 %-os közönségarányával és 248 ezres nézettségével a hétvége legnézettebb tévés közvetítése lett a hazai sportcsatornák között.

A vasárnap koraesti Budapest Honvéd–Debreceni VSC meccset 210 ezren, a szombati DVTK–Mezőkövesd mérkőzést 191 ezren, a Paksi FC–MOL Fehérvár FC találkozót pedig 155 ezren követték az M4 Sporton.

Érdemes követni a közszolgálati sportcsatorna műsorát ezen a héten is, hiszen szerdán 20 órától a Budapest Honvéd – Mezőkövesd Zsóry FC Magyar Kupa-döntőt közvetíti a csatorna, hétvégén pedig a labdarúgó NB I 27. fordulója következik – valamennyi ÉLŐBEN!

Olvasson tovább