Díjat nyert a közmédia egyik műsora

Az M2 Petőfi TV KiberMa című tech magazinja hozta el Az Év Esportja Díj Médiatartalom és felület kategóriájának elismerését. A rangos díjért a közmédia magazinja mellett versenyben volt még az RTL+/RTL Most E-Mánia című műsora, valamint V4 Future Sports Magazin is.
 

A magazinműsor 4-5 perces blokkjaiban találhatóak szórakoztató játék tesztek, e-sport rendezvények, ugyanúgy, mint fontos technológiai fejlesztések, például az orvostudomány, oktatás, kutatás területén, valamint akár a háziasszonyoknak is hasznos appokat, technológiai újításokat is bemutatnak. A KiberMa egyik megálmodója, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, Medvegy Anikó, akihez szintén közel áll ez a világ:
„Nagyon örülünk ennek az elismerésnek! Engem személy szerint régóta, tizenéves korom óta érdekel a gamer világ, ahová egy magyar fejlesztésű játék az Imperium Galactica volt a belépőm, az okos háztartási gépek, appok, kütyük, ketyerék pedig bennem igazán lelkes felhasználóra találtak. Amikor kollégámmal, Szeleczky Ádámmal megálmodtuk a műsort, az is célunk volt, hogy bemutassuk a sokszínűségét ennek a világnak, hogy lehet a technikát jól használni, sőt, hogy mindenki tudja használni. Közszolgálati televízióként fontosnak tartottuk azt is, hogy olyan, mindenki számára ingyenesen elérhető tartalmat szolgáltassunk, amelyben van szülőknek, akár nagyszülőknek szóló edukáló rész is, illetve a gamer világ iránt érdeklődő gyerekeknek, fiataloknak is tudjunk újat mondani és naprakész, érdekes tartalommal szolgálni. Ez a díj nagyon jó visszajelzés, hogy jó úton járunk!”– fejtette ki Medvegy Anikó.

A kitüntetést tegnap este Cs. Nagy Endre, a magazinműsor rendező-szerkesztője vette át.

A díjnyertes KiberMa következő részei csütörtök esténként 22.05-ös kezdéssel láthatók az M2 Petőfi TV-n, illetve a korábbi adások visszanézhetők a csatorna Youtube oldalán.

Olvasson tovább