Lendület az M4-en

A májusi Lendületben többek között a női tornászválogatott felkészüléséről is szó lesz, emellett megismerhetik, honnan ered a nyújtó, valamint a szer magyar specialistája, Vecsernyés Dávid is mesél kedvenc szeréről. Ellátogatunk a még mindig nagy sikernek örvendő babaszertornát-oktató Draskóczy-Littner Anitához, és a most lezárult online tornaverseny eredményeiről is beszámolunk nézőinknek. Az adás csütörtökön 14:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
 

mesélnek arról, hogyan tartották formában magukat a karantén ideje alatt. Utóbbi tornász ráadásul nagy bejelentéssel is készül.
A tökéletes mozdulatban ezúttal a nyújtó történetére tekintünk vissza. A magyar tornasport történetében számos kiválóság ért el remek eredményt a szeren. Egyikük a BHSE válogatottja, az Európa-bajnoki bronzérmes Vecsernyés Dávid.
Még mindig nagy siker a babaszertorna! A karantén ideje alatt az egyik legnépszerűbb mozgásformává avanzsált sportágról az oktatóval, Draskóczy-Littner Anitával beszélgettünk.
Különvélemény rovatunkban pedig a Magyar Torna Szövetség által meghirdetett online tornaverseny eredményeiről számolunk be, amely minden várakozást felülmúlt a gyermekek körében.

A Lendület május 28-án, csütörtökön 14:30 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.

Ismétlés:
május 29., 13:00
május 30., 04:15

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább