Világunk folyamatosan változik, ezzel egy időben pedig az is, hogy mire költjük a pénzünket. Központi kérdéssé vált a folyamatos fogyasztás, s ennek következtében az egyre nagyobb mértékű pazarlás. Gyakran ez már egy önkifejezési formává is vált. De hogyan lehetünk átgondoltabb, tudatosabb vásárlók? Vajon mennyire nehéz változtatni a vásárlási szokásainkon? Miből és mennyit rakunk a kosarunkba? És vajon mennyi étel kerül a szemétbe? Ez alkalomból hasznos tanácsokat kaphatunk, s közben elgondolkodtató adatokról, tényekről is lesz ma szó. Itt lesz velünk Forgács Attila gasztropszichológus, Miklósi Ádám biológus, etológus, az ELTE Biológiai Intézetének vezetője, Kasza Gyula a Nébih Maradék nélkül programjának vezetője és meglepetés-hölgyvendégünk, aki egyszerű, de nagyszerű recepteket is megoszt velünk.
Ridikül – Duna – május 15., péntek, 16:45
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.