Főzni szinte mindenki szokott. A főzőtanfolyamok hónapokra előre betelnek. Mostanában pedig az interneten fellelhető kreatív videók vannak a legnagyobb segítségünkre. Vajon az íz, az illat vagy a látvány a fontosabb? Kiből lesz jó szakács? Hogyan válik egy egyszerű ételből világra szóló alkotás? Hogyan varázsolhatunk otthon olyan ételeket az asztalra, amelyek után a család megnyalja mind a tíz ujját? Mi az, amit biztos, hogy ne főzzünk össze, mert nem lesz harmonikus az összehatás? Hogyan kombinálhatjuk az alapanyagokat? Miben különbözik az egyik só a másik sótól? Meséljenek nekünk egyszerűen megvalósítható főzési trükkökről a profik. Itt lesz velünk Buday Péter séf, gasztronómiai szakember, Csíki Sándor gasztronómiai szakíró, foodstylist, Németh Bálint hobbiséf, barista és meglepetés-hölgyvendégünk.
Ridikül – Duna – május 14., csütörtök, 16:45
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.