×

Egyéb

Vasárnap a nürburgringi őrült futam az M4 Sporton

Ez a versenyhétvége sem telhet el F1-futam nélkül! A koronavírus miatt törölt Holland Nagydíj helyett az M4 Sport vasárnap 14.00 órakor a Nürburgringen rendeztett 1999-es Európa Nagydíjat tűzte műsorára.
 

Az 1999-es Formula–1 világbajnokság tizennegyedik futama az Európa Nagydíj volt, amelyet a Nürburgringen rendeztek. A pole-pozíció Heinz-Harald Frentzené lett David Coulthard és a címvédő Mika Häkkinen előtt, azonban az eseményekkel teli esős futamon nem közülük került ki a győztes. A verseny tartogatott meglepetéseket, rögtön az elején egy irtózatos bukást, a 66 körös távot mindössze tíz pilóta teljesítette. Hogy ki meddig jutott és mi történt a mezőny tagjaival, nézze meg az M4 Sporton vasárnap délután!

Természetesen, ahogy az utóbbi hetekben megszokhatták, este 7 órakor e-sport: Wéber Gábor és Ujvári Máté, az M4 Sport F1-es kommentátorai a Holland Nagydíj élő közvetítésével zárják a hétvégét. A közszolgálati sportcsatorna a hivatalos szezonnyitóig minden versenyhétvégén archív és e-sport F1-es futamot közvetít a sportág kedvelőinek, így a karantén idején is folyamatosan lesz F1 a tévében.

Az M4 Sport a nemzetközi és a hazai sporttörténelem legjobb pillanataival kíván hozzájárulni a hétköznapok és hétvégék változatosságához. #éldátújra

Május 3-án vasárnap délután 2 órától Európa Nagydíj 1999-ből, este 7 órakor pedig virtuális F1 Holland Nagydíj az M4 Sporton.

Videó ajánló

Olvasson tovább