Lendület az M4-en

Az április Lendületben többek között egy rendhagyó kezdeményezésről, a babaszertornáról is szó lesz, emellett a Magyar Torna Szövetség megváltozott munkamenetét is bemutatjuk. A műsorban virtuálisan ellátogatunk az FTC-Telekom egyesületéhez, és több tökéletes mozdulatot is láthatnak talajon. Az adás csütörtökön 19:20 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.

Különvélemény rovatunkban a MATSZ főtitkára, Altorjai Sándor ismerteti, hogy a világjárvánnyá duzzadt koronavírus hogyan módosította a tornászok mentális és fizikai felkészülését, illetve milyen átszervezéseket kellett végrehajtani a szövetségben.
A tökéletes mozdulatban több jelenlegi és egykori válogatott tornász talajgyakorlatait elevenítjük fel, ráadásul speciális felvételeket is láthatnak, méghozzá a tornász szemszögéből. A rovatban a kétszeres olimpikon Böczögő Dorina és az egykori válogatott talajspecialista, Csillag Tünde is megszólal. Ígéret földje rovatunkban egy egészen egyedülálló kezdeményezésről számolunk be nézőinknek. A Postás SE-ben 2006-ban indult a babaszertorna, amely a karantén ideje alatt a Magyar Torna Szövetség és a Postás SE összefogásának köszönhetően az interneten is követhető. A részletekről Dr. Vörös József a fővárosiak elnöke beszél, a kicsik és szüleik pedig beállhatnak tornázni is Draskóczy-Littner Anita segítségével.
Klubbemutatónkban az FTC-Telekomnál jártunk, és megnéztük, a zöld-fehérek hogyan edzenek a karantén ideje alatt. Babos Ádám gyógytornával készül a visszatérésre, míg Balázs Krisztián -az egyesületből egyedüliként- a teremben készül, az utánpótlás egyik reménysége, Zámbori Zala pedig otthon tréningezik speciális szerekkel.

A Lendület április 30-án csütörtökön 19:20 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlés:
május 1., 06:25
május 2., 05:35
május 4., 03.35

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább