Lendület az M4-en

A Lendület márciusi adásának felvételei még a kormányrendelkezések előtt készültek, így bepillantást nyerhetünk az Eb-bronzérmes Vecsernyés Dávid, valamint a női válogatott edzéseibe és ellátogatunk az MTK-Budapest ritmikus gimnasztikázóihoz is. Az adás csütörtökön 13:55 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
 

Nehéz nap rovatunkban a magyar felnőtt női válogatott felkészülését mutatjuk be nézőinknek. Draskóczy Imre szövetségi kapitány mellett a nemzeti csapat jelentős része is megszólal, így a kétszeres olimpikon Böczögő Dorina, továbbá az olimpiai ponthatárt elérő Schermann Bianka, Makra Noémi és Péter Sára is.
A tökéletes mozdulatban a BHSE Eb-bronzérmes tornásza, Vecsernyés Dávid nyújtógyakorlatának két meghatározó elemét, a Kolmant és a Tkachovot is bemutatja a Lendület nézőinek. Edzője, Kelemen Zoltán pedig az elemek nehézségeit is kiemeli.
Az ígéret földjében a magyarországi ritmikus gimnasztika egyik fellegvárába, az MTK Budapest rg-seihez látogatunk el, ahol a szakosztályelnök Deutsch-Lazsányi Erika és Lauber Zsófia szakosztályvezető mesél arról, miért emelkedik ki a kék-fehér egyesület a hazai rg mezőnyből. Pigniczki Fanni, aki eséllyel pályázik olimpiai kvótára, azt is elmondja, hogy indult pályafutása és melyek voltak eddigi karrierének legfontosabb állomásai.

A Lendület március 26-án csütörtökön 13:55 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: 03.27-01:10; 03.28-05:00; 03.30-05:00; 03.31-05:55.

Videó ajánló

Olvasson tovább