Egyéb

Vezetők – az F1 száguldó riporterét oktatta Wéber Gábor

 

Az F1 közvetítéseinek vezető kommentátora a száguldó cirkusz márciusi rajtjáig minden héten ismert embereket, igazi vezetőket visz egy oktatókörre a tanpályán, hogy olyan technikákat tanuljanak, amelyeket a hétköznapi autózás során is könnyen alkalmazhatnak. A mostani részben az alul- és túlkormányzottság jelensége került a fókuszba.

„Azt hiszi az ember, hogy 25 év vezetés után már nem sok újat tanulhat, de még én is találtam olyan érdekességet vezetéstechnikáról, amire őszintén rácsodálkoztam, F1-es riporterként pedig kimenni a Hungaroringre bármilyen autóval, bármit csinálni, mindig hatalmas buli. Széles vigyorral járkáltam utána hosszú órákig” – mesélte Szeleczky Ádám, a közmédia F1-es utazó riportere.

„Ádámmal évek óta dolgozunk együtt a Forma-1-es közvetítéseken, és sosem megy a szomszédba egy kis őrültségért. Habár ezúttal én adtam neki konkrét feladatot az autóval, azért ebbe is belecsempészett egy kis szeleczky-s csínyt – de nem lövöm le a poént, az adásból úgyis kiderül” – fogalmazott sejtelmesen Wéber Gábor, az M4 Sport F1-es vezető kommentátora.

Szeleczky Ádám mellett a sorozat korábbi részeiben Somossy Barbara és Morvai Noémi szintén teljesítette a gyorsasági pályát, a műsorból kiderül, hogy a szlalomversenyben hármuk között ki futotta a leggyorsabb időt.
Érdemes követni az F1 2020-as versenyévének felvezetéseként a többi részt is, mert a riporteren és a műsorvezetőkön kívül többek között egy rutinos zenész, zenekarvezető, valamint a magyar válogatottat vezető szakember is volán mögé ül. Hogy mely válogatott mely vezetője, az hamarosan kiderül az M4 Sporton.

Vezetők Wéber Gáborral az F1 rajtjáig minden csütörtökön az M4 Sporton és az m4sport.hu-n!

Videó ajánló

Olvasson tovább