Lendület: Dr. Magyar Zoltán értékeli az elmúlt esztendőt

A Lendület februári adásában megtudhatják, hogyan tökéletesíti mozdulatait az Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia, továbbá szó lesz a Postás SE ígéretes terveiről, a TFSE tornaszakosztályáról és az idei versenyszezonról is. Az adás csütörtökön 17:10 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
 

A Különvéleményben a Magyar Torna Szövetség elnöke, Dr. Magyar Zoltán értékeli az elmúlt esztendőt, és beszél az idei év kihívásairól, továbbá a sportolókkal szemben támasztott elvárásairól. Ígéret földje rovatunkban a 120 éves Postás SE női torna-szakosztályának tervei és a magyar tornaéletben betöltött szerepe kerül a fókuszba, megszólal az egyesület elnöke, Dr. Vörös József, a MATSZ főtitkára, Altorjai Sándor és Dr. Kalmár Zsuzsa, a női torna szakági vezetője is.

A Tökéletes mozdulatban az Eb-ezüstérmes, olimpikon Kovács Zsófia felkészülésébe pillanthattunk be, aki ottjártunkkor éppen egy új elemet gyakorolt, ha velünk tartanak megtudhatják, melyiket.

Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunk ezúttal a TFSE-vel foglalkozik, a fővárosiaknál folyó munka azért is különleges, mert egyszerre oktatnak sportolókat, versenyzőket, edzőket, sőt még nemzetközi bírókat is.

A Lendület február 27-én, csütörtökön 17:10 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán. Ismétlés: 02.28-05:20; 02.29-05:35; 03.02-05:00; 03.03-05:30.

Olvasson tovább