Glutén-és laktózérzékenység: múló trend vagy népbetegség? Mindenki érzékeny-e, aki azt hiszi magáról? Divat-e ma akkor is mindenmenteset enni, ha az egészségügyi szempontból nem indokolt? Mik a leggyakoribb gyomorral, emésztőrendszerrel kapcsolatos megbetegedések, zavarok? Ez a társadalom hány százalékát érintheti megközelítőleg? Mik azok a divathullámok, amelyek étkezésünkre is rányomják a bélyegüket. Gyomorbántalmakról, ételallergiáról, tévhitekről is beszélgetünk táplálkozásunkkal kapcsolatban. Akiktől megkaphatjuk a válaszokat: Simon Erika dietetikus, Hadarik Rita gasztroblogger, Dr. Harasta Edit sebész, gasztroenterológus főorvos és meglepetés-férfivendégünk.
Ridikül – Duna – február 4., kedd, 17:05
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.