Egyéb

Szurkoljunk együtt esténként! - A közmédia 3. heti műsorajánlója

Izgalmas vízilabda mérkőzések, szórakoztató vígjátékok, várva várt sorozatok! Tekintse meg a közmédia e heti kínálatát!

Csütörtök
Izgalmas mérkőzéssel indul ajánlónk, hiszen este hét órától az M4 Sport élőben közvetíti a Magyarország-Spanyolország férfi vízilabda mérkőzést.

A szurkolás után nyugodtabb vizekre evezünk, aki kikapcsolódás gyanánt vágyik egy kis nevetésre, kapcsoljon a Dunára, mert fél kilenctől startol Fábry!

Aki pedig maradna a sportnál, 20:30-tól követheti az M4 Sport Év Sportolója Gála eseményeit, melynek házigazdája idén Tihany Viktor lesz.

1920-as évek, Erdély, Ábel. Többet nem is kell mondanunk ugye? Tamási Áron művéből Kányádi Sándor készített forgatókönyvet, melyből a filmet Mihályfy Sándor rendezte. Ábel a rengetegben, 21:50-től az M5 műsorán!

Péntek
A vízilabda Eb női mérkőzéssel folytatódik, Görögországgal küzdünk meg. Szurkoljon velünk 19:00-tól az M4 Sporton!

Esti pihenésnek ajánljuk a Csapd le csacsi! című magyar filmvígjátékot, a rendszerváltás idejéből.

Szombat
Málta-Magyarország férfi vízilabda mérkőzéssel folytatódik az Európa-bajnokság, a szokásos időben, 7 órától élőben az M4 Sporton.

Mi történik akkor, ha két apuka unatkozik? Természetesen katasztrófák sorozata! Erről tanúskodik az Oviapu című film is, melynek főszereplői Eddie Murphy és Jeff Garlin. Könnyed esti vígjáték a Dunán, 19:40-től!

Kedvenc kosztümös sorozatunk, a Koronás sas újabb részekkel érkezik a  hétvégére, este 9 órától az M5 műsorán.

Vasárnap
Töltsék a délelőttöt a Bartók Rádióval! A Vihar és Holdfény – 33 variáció Beethoven életére című rádióműsor a zenetörténet egyik legnagyobb zsenijeként emlegetett művész életét járja körül. A második epizódot délelőtt 10:30-tól hallhatják.

Borbás Marcsi 17:30-tól disznóvágásra készít ételeket, kíváncsian várjuk finomságait!

Este 7 órától a magyar női vízilabda válogatott Szerbiával küzd meg, melyet élőben követhetnek az M4 Sporton.

A hétvége zárásaként pedig nem is ajánlhatunk mást mint egy kellemes nosztalgiázást. A bikaborjak című olasz-francia játékfilm 1953-ból egy kisváros ifjairól szól, akik sehogy sem akarnak belépni a felnőttek világába. 21:10-kor kapcsoljanak az M2 Petőfi TV műsorára!

Kellemes időtöltést!

Videó ajánló

Olvasson tovább