Egyéb

„A Fradi meglepheti az ötszörös BL-győztes Győrt” - szuperrangadóval zárul az év az M4 Sporton

Az év utolsó vasárnapját az FTC-Rail Cargo Hungária - Győri Audi ETO KC női kézilabda-mérkőzés élő közvetítésével zárja az M4 Sport. A közszolgálati sportcsatorna december 29-én 18 órakor tűzi műsorára a szuperrangadót.
 

A K&H női kézilabda liga az ünnepek alatt is folytatódik, december 29-én hét mérkőzést rendeznek az élvonalban, amelyből az M4 Sport kettőt is a műsorára tűzött: 15.45-kor az Érd–Alba Fehérvár, 18 órakor a Ferencvárosi TC–Győri ETO KC találkozót.

„A világ legerősebb bajnokságában a világ legjobb csapata játszik a világ egyik legjobb csapatával. A két ünnep között ez óriási csemege lesz minden sportszerető számára” – kezdte Rosta István, az M4 Sport szakértője. – „A világbajnokságról vegyes érzelmekkel, ki több, ki kevesebb sikerélménnyel tért haza, de most már mindenki a saját klubjában, a megszokott otthonában készül az év végi szuperrangadóra. Kiélezett csatára számítok, amelyen a Ferencváros hazai pályán meglepheti az ötszörös BL-győztes Győrt” – mondta a korábbi válogatott kézilabdázó.

Az M4 Sport stúdiójában 17.30-tól Tihany Viktor Ferling Bernadett-tel és Rosta Istvánnal elemzi a látottakat, míg a kommentátor Varga Ákos lesz a budapesti Elek Gyula Arénából.

Az FTC–Győri ETO KC találkozóval befejeződik 2019-ben a kézilabda és a szuperrangadók sora az M4 Sporton. Az év utolsó élő közvetítésére december 30-án, hétfőn 18 órakor kerül sor, amikor a Dunaújvárosi Acélbikák az FTC-Telekom együttesét fogadják a jégkorong Erste Ligában.

Kövesse élőben az M4 Sporton, az m4sport.hu-n, a Kossuth Rádión és a MédiaKlikken.

Videó ajánló

Olvasson tovább