Lendület az M4-en

A Lendület idei utolsó adásában az utánpótlás-tornászok viadalai mellett bemutatjuk a Győri AC egyesületét, és egy jótékonysági akcióról is beszámolunk. A magazin december 26-án, csütörtökön 12:40-tól látható az M4 csatornán.
 

A Nehéz nap rovatban megmutatjuk az elsőosztályú ifi korosztály számára megrendezett idei utolsó megmérettetést, az országos szerbajnokság legszebb pillanatait, amelyen természetesen a nyári győri junior világbajnokságon bronzérmet szerző Balázs Krisztián is indult. A Különvéleményben egy rendhagyó, ám annál különlegesebb eseményről számolunk be nézőinknek. A Magyar Torna Szövetség és az FTC-Telekom közösen adományozott tornaszereket a Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklubnak, amely fennállásának ötvenedik évfordulóját ünnepelte. Az ígéret földjében a legkisebbek megmérettetését, a Zsebibaba versenyt láthatják, ahol évről évre egyre több gyermek szerepel.
Klubbemutatónkban a magyar torna egyik fellegvárát, a Győri AC egyesületét mutatjuk be, ahol nemcsak a műhelymunka, de az együttes infrastruktúrája is kiemelkedő.

A Lendület csütörtökön 12:40 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.

Videó ajánló

Olvasson tovább