Egyéb

Ismét megtippeltettük – Bozsik Péter és Gulyás István erre számít az NB I utolsó fordulójában

Utolsó fordulójához érkezett a labdarúgó NB I az őszi szezonban, amelyből ezen a hétvégén is három találkozót tűzött műsorára az M4 Sport. A 16. forduló szombati játéknapján Kisvárdára látogat a tabella második helyén álló MOL Fehérvár FC, a Budapest Honvéd az Újpest FC-t fogadja, míg vasárnap DVTK–Ferencvárosi TC mérkőzést rendeznek Miskolcon.
 

Az előző héten Bozsik Péter, az M4 Sport szakértője mellett Koltay Anna, az M2 Petőfi TV Junior Prima-díjas szerkesztő-műsorvezetője tippelte meg a találkozók győztesét. Mindketten ráéreztek arra, hogy a ZTE legyőzi a Kaposvári Rákóczi FC-t, valamint Anna a DVSC-Budapest Honvéd (1–1), Péter az Újpest FC–Kisvárda Master Good (1–0) végeredményét találta el.

Az utolsó fordulóban Bozsik Péter kihívója Gulyás István, az M1 szerkesztő-műsorvezetője, aki szerint nagy csata lesz a Budapest Honvéd–Újpest találkozó, de Diósgyőr-szurkolóként leginkább a DVTK–Ferencváros mérkőzést várja: „a Honvéd és az Újpest is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott eddig, de szerintem a kispestiek felé billen a mérleg nyelve” – kezdte Gulyás. „Szeretném, ha a csapatom otthon tartaná a három pontot és erre reményt is ad a Diósgyőr javuló szereplése és az, hogy a meccset Miskolcon rendezik. Azonban a Fradi a Puskás Akadémia ellen játszott döntetlen ellenére is kiváló formában van, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Bízom a DVTK-ban és a meglepetésben” – mondta az M1 műsorvezetője.

Bozsik Péter a Budapest Honvéd–Újpest mérkőzésen számít a legszorosabb küzdelemre: „Mondhatjuk, hogy a forduló rangadója lesz ez a meccs. Az utóbbi hetek eredményei alapján mindkét csapat kiegyenesedett, nagy küzdelemre számítok döntetlenhez közeli eredménnyel, de a piros-fekete vérem azt mondja, hogy 2–1-re nyer a Honvéd.”

Az M4 Sport szakértője úgy véli, hogy a Kisvárda nehézséget tud okozni a hétvégén az ősszel edzőváltáson túlesett MOL Fehérvár FC-nek: „Nehéz őszön van túl a Fehérvár, úgy tűnik, hogy mostanra fejben már elfáradtak a játékosai, de ha versenyben akar maradni a Fradival, akkor nyernie kell az utolsó fordulóban.”

Labdarúgó NB I 16. forduló mérkőzései

Bozsik Péter

az M4 Sport szakértője

Gulyás István

az M1 szerkesztő-műsorvezetője

PAKSI FC-MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 1–1 0–1
KISVÁRDA MASTER GOOD-MOL FEHÉRVÁR FC 1–2 2–1
PUSKÁS AKADÉMIA FC-ZTE FC 3–1 2–0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC-DVSC 1–3 0–2
BUDAPEST HONVÉD-ÚJPEST FC 2–1 2–1
DVTK-FERENCVÁROSI TC 1–2 1–0

Az M4 Sport szombaton 17.00-kor a Kisvárda Master Good – MOL Fehérvár, 19.30-kor a Budapest Honvéd – Újpest FC találkozót, vasárnap 18 órakor a DVTK–Ferencvárosi TC mérkőzést közvetíti élőben. A Kossuth Rádió a 17 órás eseményekről 18.02-től Körkapcsolásban számol be, illetve az m4sport.hu oldalon követhető a labdarúgó NB I minden összecsapása.

Videó ajánló

Olvasson tovább