Tét az olimpia! - Szombattól női kézilabda-világbajnokság, kizárólag az M4 Sporton

A férfiak világeseményével nyitotta és a női megméretéssel zárja az évet a kézilabdasportágban az M4 Sport, ugyanis november 30. és december 15 között Japánban rendezik meg a női kézilabda-világbajnokságot, amelyen nem kisebb a tét, mint a magyar válogatott olimpiai szereplése.
 

Érdemes lesz korán kelni a torna meccsnapjain, ugyanis az M4 Sport magyar idő szerint délelőttönként a válogatott összes mérkőzését élőben közvetíti Kumamotóból és Jacusiróból, az m4sport.hu-n pedig a világbajnokság minden találkozója követhető. A Médiaklikken a közmédia műsorai visszanézhetők, így ha lemaradna egy-egy találkozóról, online pótolhatja.

A nyitómérkőzések közül a B csoportból a Németország–Brazília találkozót tűzte műsorára a közszolgálati sportcsatorna szombaton reggel 7 órától, amit a torna ideje alatt még tizenhárom televíziós és megannyi online közvetítés követ. Az M4 Sport hétköznapokon ötször jelentkező Sporthíradójában részletesen foglalkozik a vb történéseivel, kiemelten koncentrálva Kim Rasmussen együttesére. A magyar női kézilabda-válogatottat a közmédia stábja is elkíséri, így a szurkolók első kézből tudhatják meg a legfrissebb híreket, hallgathatják meg az érintetteteket az aktualitásokról.

A vb-döntőt december 15-én 12:30-tól rendezik, amelynek a győztese kijut a 2020-as tokiói olimpiára.

A magyar válogatott csoportmérkőzései a C csoportban (magyar idő szerint):
November 30., szombat, 10:00: Magyarország–Kazahsztán (M4 Sport)
December 1., vasárnap, 10:00: Spanyolország–Magyarország (M4 Sport)
December 3., kedd, 7:00: Magyarország–Montenegró (M4 Sport)
December 4., szerda: 11:00: Magyarország–Szenegál (M4 Sport)
December 6., péntek, 11:00: Románia–Magyarország (M4 Sport)

A világbajnokság közvetítését követően is az M4 Sport marad az otthona a nemzetközi csúcskézilabdának, hiszen egészen 2025-ig, az olimpia mellett a következő női és férfi kézilabda vb-ket is a csatorna hozza majd el Magyarországra!

Videó ajánló

Olvasson tovább