Lendület az M4-en

A Lendület novemberi epizódja a felnőtt tornászok csapatbajnoksága mellett az utánpótlással is foglalkozik, a magazin november 28-án, csütörtökön 13:30-tól látható az M4 csatornán.

A Nehéz nap rovatban a felnőtt tornászok idei utolsó versenyéről, a csapatbajnokság második, döntő fordulójáról számolunk be nézőinknek, amelyet a győri Olimpiai Sportparkban tartottak. Az Ászok ászai ezúttal a csb férfi és női győztes csapatai, a hölgyeknél a Postás SE „A” együttese rajt-cél győzelmet aratott, míg a férfiaknál a BHSE csapatának nehezebb dolga volt, de végül a fiúk a maguk javára fordították a küzdelmet.
A tökéletes mozdulatban a fiú gyermek haladó korcsoportról készült összeállítást tekinthetik meg, amelyet végül a BHSE utánpótlás-együttese nyert meg. Az eredményes versenyzés „titkát” árulják el az edzők és a tornászpalánták. Az ígéret földjében pedig a haladó leány korosztály csapatbajnokságának harmadik fordulóját mutatjuk be, ahol a kis sportolók már a szabadon választott elemekből felépített gyakorlatokkal indultak.

A Lendület csütörtökön 13:30 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: november 29., 6:00.

Videó ajánló

Olvasson tovább