×

Egyéb

272 ezer nézőt ültetett a tévé elé a Debrecen–Fradi

A gólokban gazdag Debrecen–Ferencváros labdarúgó-mérkőzés volt a legnépszerűbb az M4 Sporton az NB I 12. fordulójából közvetítettek közül.
 

Vasárnap késődélután 272 ezer nézőt ültetett a tévé elé a Debrecen–Ferencváros találkozó, amelyen egy debreceni és hat fővárosi gól esett. 697 ezren kapcsoltak a csatornára a közvetítés ideje alatt legalább egy percre, egy néző pedig átlagosan 47 percet látott az adásból.

Az NB I 12. fordulójában rendezett 6 mérkőzésből a közmédia sportcsatornája hármat közvetített élőben: ezekbe 984 ezren néztek bele legalább egy percre, ami a teljes népesség 11,0 százalékát jelentette. Egy néző átlagosan 66 percet látott a közvetített mérkőzésekből.

Érdemes követni az M4 Sport műsorát ezen a héten is, ugyanis pénteken 19 órától a Magyarország–Uruguay felkészülési mérkőzéssel avatják az új Puskás Arénát, amelyet a csatorna a felvezető műsorai mellett élőben közvetít. Ráadásul az M4 Sportra kapcsolók már egy nappal korábban, a csütörtöki edzésen láthatják az első labdaérintéseket az új stadionból.

Videó ajánló

Olvasson tovább