Simek: „A Fradi akkor is képes megszerezni a három pontot, ha nincs minden játékosa tökéletes állapotban”

Ezen a hétvégén is érdemes lesz az M4 Sportra kapcsolni, ugyanis az Európa-ligában szereplő, jelenleg az NB I harmadik helyén álló Ferencváros Debrecenbe látogat. Folytatódik-e a zöld-fehérek veretlenségi sorozata vagy a DVSC megállítja a menetelést? Vasárnap kiderül az M4 Sporton.
 

A Ferencváros az elmúlt időszakban nehéz sorozatot teljesített eredményesen: a szeptember 1. óta tartó NB I-es veretlenségét a várakozáson felül szereplő Mezőkövesd sem tudta megtörni, korábban az éllovas MOL Fehérvár FC otthonában szerzett három pontot 2-1-es sikerével. A Debrecen jelenleg a középmezőnyből öt győzelemmel és öt vereséggel várja a fővárosiakat a Nagyerdei Stadionba.

„A DVSC-nek fontos meccs lesz a vasárnapi, de a Fradi van annyira rutinos és erős kerettel rendelkező csapat, hogyha nem is lesz mindenki tökéletes állapotban a hétvégére, Szerhij Rebrov akkor is egy olyan kezdő tizenegyet tud majd a pályára küldeni a Debrecen ellen, amely megszerezheti a három pontot” – fogalmazott Simek Péter, az M4 Sport szakértője.

Az Európa-ligában is szereplő zöld-fehérek a csoportkör negyedik fordulójában csütörtökön 0–0-s döntetlent játszottak a Groupama Arénában a CSZKA Moszkvával, amely nemzetközi szereplés fizikailag sokat kivett a csapatból – véli Simek, aki szerint ez a döntetlen és a négy pont óriási eredmény az orosz csapat ellen.

„Más mérkőzés lesz hétvégén, hiszen a Fradi a bajnoki címre akar törni, mindent meg fog tenni azért, hogy elhozza a három pontot Debrecenből. Az El-meccsen Dibusznak és a csapatnak meggyűlt a baja a beadásokkal, erre érdemes lesz figyelni, hiszen a Loki játékában benne van, hogy kontráz. Hazai pályán nem fog olyan hatékony vagy bátor támadójátékot mutatni a Fradi ellen, mintha idegenben játszana, de tény, hogy a széljáték, vagyis a két szélső védője és középpályása nagyon aktív” – mondta a korábbi válogatott labdarúgó.

Az M4 Sport szombaton 17 órakor a Paksi FC–Kisvárda Master Good, 19:30-kor a Budapest Honvéd–DVTK találkozót, vasárnap 17:15-kor a Debreceni VSC–Ferencváros mérkőzést közvetíti élőben. A Kossuth Rádió a 17 órakor kezdődő összecsapásokról 18.02-től Körkapcsolásban tudósít, míg az esti találkozó 20.12-től hallható. Az m4sport.hu oldalon minden találkozót élőben lehet követni.

Olvasson tovább