×
Magyarország szépe 2019

Nagypál Krisztina a célegyenesben: nemsokára utazik a londoni világversenyre

Százöt ország képviselője vesz részt december 14-én az idei Miss World versenyen, amelyen Magyarország Szépe is ott lesz.

A 23 éves Nagypál Krisztina november 20-án utazik Londonba, a verseny idei helyszínére.
Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szoborral, valamint nemzeti ruhával és tánccal is készül a versenyre.
„Mentálisan és fizikálisan is készülök, odafigyelek az edzésekre és az életmódomra is” – mondta a szépségkirálynő. Szabályok rögzítik a ruhaviseleteket is, emiatt rengeteg szettel készül a megmérettetésre. Ezek összeállításában Ordasi Zsolt, stylist segítségére támaszkodik Magyarország Szépe. „Napi 24 órában fogják a lányokat figyelni, hogy ki hogy viselkedik, hogyan jelenik meg, milyen kiegészítőket visel” – hangzott el.
A felkészülés szigorúan ellenőrzött étrendet is megkíván, ám ez nem esik nehezére Krisztinának, mivel évek óta az egészséges életmód híve, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget fogyaszt.
A Charity program keretében gyengén látóknak és vakoknak olvas fel, illetve néhány mesét CD-n is rögzített, így távollétében is meg tudják hallgatni meséit.
Elmondta, hogy már elindult a szimpátia szavazás, melyben egy alkalmazás segítségével lehet a lányokra szavazni. Egy képre egy szavazat adható. „Aki itt nyer, az automatikusan bekerül a legjobb 20 közé.” – hangsúlyozta.
„Idén igazán érzem, hogy Krisztinek ott van a helye a döntősök között” – nyilatkozta Ordasi Zsolt.