Lendület az M4-en

A Lendület magazin októberi adása csütörtökön 15:55 órától látható az M4 csatornán.
 

A műsorban a honi tornaélet legérdekesebb mozzanatairól számolunk be nézőinknek.
A Nehéz nap rovatban a tornászok másodosztályú bajnokságáról tekinthetnek meg egy összeállítást. Az elnevezés ne tévesszen meg senkit, hiszen annak ellenére, hogy nem élvonalbeli sportolókról van szó, munka illetve iskola mellett áldoznak szabadidejükből legkedveltebb sportágukra a versenyzők. Ezen kívül megtudhatják, mi a különbség az elsőosztály és a másodosztály között.
A Különvéleményben az FTC-Telekom tornászainál jártunk, ahol a tudományt a sport szolgálatába állították. Már a februári adásunkban is foglalkoztunk a mozgásdiagnosztikai méréssel, a Dr. Steiner Henriette által kifejlesztett speciális biomechanikai mozgásvizsgálattal. A fiatalok ezúttal a felmérés második szakaszában vettek részt.
Az Ígéret földjében a fiú serdülő-haladó csapatbajnokság harmadik, egyben utolsó fordulójáról és az egyéni összetett országos bajnokságról számolunk be. Ha velünk tartanak, megtudhatják, melyik egyesület nyerte a csb-t, valamint ki bizonyult a legjobbnak az egyéni összetett versenyben.
A Tökéletes mozdulat rovatban ezúttal nemzetközi hírű megmérettetésen, a harmadik alkalommal megrendezett Budapest Acro Cup viadalon jártunk, ahol a versenyigazgatóval, valamint hazai szakosztály vezetőjével is beszéltünk arról, miben rejlik az akrobatikus torna nagyszerűsége.

A Lendület csütörtökön 15:55 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: 11.01-09:25.

Videó ajánló

Olvasson tovább