Egyéb

M4 Sport: a Fehérvár FC–Fradi a szezon eddigi legnézettebb bajnokija; közel félmillióan nézték az F1-et

A hétvége legnézettebb sportműsorai között volt a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés és a Formula–1 Mexikói nagydíja. A futam idejében tévénézők 11,8 százaléka az M4 Sport csatornát választotta.
 

A labdarúgó NB I hétvégi rangadója, a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzés vasárnap 313 ezer fős nézettségével és 8,2%-os közönségarányával a 2019/20-as szezon eddigi legnézettebbje volt a teljes népesség körében. Az M4 Sport közvetítésébe és a vonatkozó stúdióműsorba 904 374-en kapcsolódtak be, akik átlagosan 52 percet töltöttek a képernyő előtt.

A Mexikói nagydíj futamának nézettsége 486 ezer fő volt, ezzel az M4 Sport a futam idejében a TV2 mögött a második legnézettebb csatorna lett.

Az M4 Sport vasárnap a teljes népesség (4+) körében egész napra 5,5 százalékos-, míg főműsoridőben 9,7 százalékos közönségarányt ért el, ezzel mindkét esetben a TV2 és az RTL Klub mögött a 3. helyen végzett.

Érdemes követni az M4 Sport műsorát ezen a hétvégén is, szombaton rendezik a labdarúgó NB I 11. fordulóját. A Puskás Akadémia – Budapest Honvéd mérkőzést 14:30-kor, a Ferencvárosi TC – Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzést 17 órakor élőben közvetíti a közmédia.

Videó ajánló

Olvasson tovább