Lendület az M4-en

A Lendület magazin szeptemberi adása csütörtökön 15:20 órától látható az M4 csatornán.
 

A műsorban a tornászok legfontosabb hazai nemzetközi viadala, a szombathelyi Challenge Világkupa mellett az országos bajnokságáról is beszámolunk nézőinknek.
A Különvéleményben Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára értékeli a szombathelyi Challenge Világkupát, amelyen a tornászok száma mellett a minőségre sem lehetett panasz, hiszen többek között a Rióban korláton olimpiai bajnoki címet szerző Oleg Vernyajev is részt vett a viadalon. A Különvéleményben az is kiderül, hogy a Magyar Torna Szövetség jövőre is elnyerte a Világkupa rendezési jogát.
A Nehéz nap rovatban a szombathelyi megmérettetésen szereplő magyar sportolók, többek között az első felnőtt Világkupáján szereplő Schermann Bianka és Tomcsányi Benedek is mesél a vas megyei városban szerzett élményeiről.
Az Ászok ászában a Challenge Világkupa legeredményesebb magyar tornászai szólalnak meg. Makra Noémi hosszú kihagyás után gerendán diadalmaskodott, az Európa-bajnoki bronzérmes Vecsernyés Dávid pedig kedvenc szerén, nyújtón nem talált legyőzőre.
A Tökéletes mozdulatban a magyar tornaélet egyik legfontosabb versenyéről, a Prolan férfi és női országos bajnokság eseményeiről láthatnak egy összeállítást, amelyen három napon keresztül versengett a magyar tornasport elitje.

A Lendület csütörtökön 15:20 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán. Ismétlés: 9.27 – 01:55; 9.28 – 05:00; 9.30 – 05:30; 10.01 – 05:05.

Videó ajánló

Olvasson tovább