Lendület az M4-en

A Lendület magazin augusztusi adása csütörtökön 14:35 órától látható az M4 csatornán. A műsorban a magyar tornasport elmúlt időszakának legjelentősebb eseményeire tekintünk vissza.
 

A Különvéleményben a június végi, győri I. Junior Torna Világbajnokságot értékeli Győr város polgármestere Borkai Zsolt, illetve FIG elnöke, Morinari Watanabe, aki kiemelte, a rendezvény minden várakozást felülmúlt, ezért ki is tüntette, többek között a Magyar Torna Szövetség elnökét, Dr. Magyar Zoltánt is, aki természetesen megszólal a rovatban.

Nyakunkon a tornászok szombathelyi Challenge Világkupája. Ennek apropóján Ászok ásza rovatunkban a tavalyi megmérettetés legjobb magyar tornásznőjével, a Dunaferr SE kiválóságával, Kovács Zsófiával készült beszélgetésünket idézzük fel. E mellett a júniusban Győrben megrendezett I. Junior Torna Világbajnokság legeredményesebb hazai tornásza Balázs Krisztián beszél élményeiről, illetve nyújtón megszerzett bronzéremről.

A Tökéletes mozdulatban a BHSE kiválósága, az Európa-bajnoki bronzérmes Vecsernyés Dávidtól megtudhatjuk, mitől lesz tökéletes nyújtógyakorlata.

Az Ígéret földjében a fiú haladó serdülők csapatbajnokságáról készült összeállítást tekinthetik meg, illetve a hölgyek legkisebb korosztályának megmérettetését, azaz a Zsebiba versenyt.
Az elmúlt esztendő egyik legérdekesebb klubja volt a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Egyesület, így Klubbemutatónkban felidézzük, hogyan is működik ez a szakosztály.

A Lendület csütörtökön 14:35 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán. Ismétlés: 8.30. – 04:55.

Videó ajánló

Olvasson tovább