Lendület az M4-en

A Lendület magazin júniusi adása csütörtökön 15.25 órától látható az M4 csatornán. A műsorban a győri I. Junior Torna Világbajnokság mellett többek között a nemzetközi Budapest Kupáról is beszámolunk.
 

A Különvéleményben a június végi, győri I. Junior Torna Világbajnokság kapcsán Draskóczy Imre női szövetségi kapitány, illetve Puskás Jenő, a fiúk szakmai igazgatója latolgatja az esélyeket. A sporttörténelmi esemény részletei mellett még egy nagyszerű hírről is beszámol Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, miszerint beválasztották a MATSZ elnökségébe Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászt.

A Nehéz napban a budapesti Tornacsarnokban megrendezett nemzetközi junior Budapest Kupa kerül górcső alá, itt is a junior vb-indulókra koncentrálunk. Az Ászok ászában pedig a megmérettetés legeredményesebb magyar versenyzője, a szintén vb-résztvevő, ifi olimpiai ezüstérmes Balázs Krisztián nyilatkozik, aki három arany és egy ezüstérmet nyert a viadalon. A Klubbemutatóban Herendre, a Kenguru Torna Clubhoz látogatunk, amely az iskolai tornaoktatásból nőtte ki magát, elsősorban utánpótláskorú lányokkal foglalkoznak.

A Lendület csütörtökön 15:25 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán.
Ismétlések: 6.22– 02:35; 6.23– 04:50

Videó ajánló

Olvasson tovább