Lendület az M4-en

A Lendület magazin májusi adása csütörtökön 14.30 órától látható az M4 sportcsatornán. A műsor középpontjában a győri 1. Junior Torna Világbajnoksággal kapcsolatos újdonságok állnak, de több versenyre is ellátogattunk.
 

A Különvélemény ezúttal is a június végi, győri 1. Junior Torna Világbajnokságról szól. A rendezvény a célegyenesbe fordult, megindult az akkreditáció és a jegyértékesítés is. Erről Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, Győr város polgármestere, Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, illetve Altorjai Sándor főtitkár mesél, és megszólal az olimpiai bajnok Berki Krisztián is, aki promotálja a vb-t. Az esemény sajtótájékoztatóján bemutatásra került a vb promófilmje is, amely itt debütál a Lendületben az M4-en.
Az Egy nehéz nap rovatban a vb-n induló fiúkat mutatjuk be, akik számára a férfi ifjúsági Budapest-Vidék bajnokság egy fontos ellenőrző állomás volt. A Tökéletes mozdulatban a női serdülő csapatbajnokság történéseiről számolunk be nézőinknek. Az Ígéret földjében pedig a legifjabb tornászpalánták, a Zsebibabák kerülnek képernyőre.

A Lendület csütörtökön 14:30 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán. Ismétlések: 5.31–5:00; 5.31–12:30; 6.01-00.30

Videó ajánló

Olvasson tovább