Hangolódjunk a hétre Rátonyi Krisztával és Fehérvári Gábor Alfréddal

Kriszta és Freddie már Tel-Avivban készül az Eurovíziós Dalfesztiválra, hiszen idén is Ők kalauzolják el nézőinket a nemzetközi forgatagban, mint magyar kommentátorok. A sűrű programok mellett arra is időt szakítottak, hogy ajánljanak néhány műsort Önöknek a hétre.
 

EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL MINDEN MENNYISÉGBEN

Május 14-i és 16-i elődöntőt, valamint a 18-i döntőt is élőben közvetíti a Duna Televízió 21 órától az izraeli helyszínről. Előtte 20 óra 30 perctől Hangolódjunk az Eurovízióra! címmel felvezető műsort láthatnak nézőink, Forró Bence műsorvezetésével. Ebben a fél órában nyomon követhetik Pápai Joci útját A Dal 2019 döntőjétől az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáig és megismerkedhetnek a többi ország versenyzőivel is.

SZERDA: ODAÁT

Az Odaát kamaszkorom meghatározó sorozata, mindenkinek ajánlom (Kriszta: én félek tőle), aki szereti az elképesztően jó rockzenét, a régi autókat és nem vonakodik a szellemvilágban kalandozni egy kicsit…Odaát 🙂” – ajánlotta Freddie.
Az amerikai filmsorozatot minden héten, keddtől péntekig láthatják az M2 Petőfi TV műsorán!

CSÜTÖRTÖK: NAGY-SZÍN-PAD!

„Szeretném a figyelmébe ajánlani a nézőknek a Nagy-Szín-Pad! döntőjét, nekem is volt szerencsém éveken keresztül dolgozni ebben a műsorban, amit nagyon szerettem. Szerintem az egyik legizgalmasabb kezdeményezés ma Magyarországon a könnyűzene világában. Hogy kinek drukkolok? Az titok” – jelentette ki Kriszta.
Május 16-án, a döntőben a Follow the Flow, a The Bluebay Foxes és a USEME léphet az Akvárium Klub nagytermének színpadára, amelyet 21.05-től követhetnek az M2 Petőfi TV műsorán vagy online a MédiaKlikken!

PÉNTEK: SVÉD FILMKLASSZIKUS

„A történeten egyetlen motívum húzódik végig, sokféle változatban: elégtelenség, szegénység, üresség – nincs megbocsátás. Most sem tudom és akkor sem tudtam, hogyan akartam kérni a szüleimet “A nap vége” segítségével: Nézzetek rám, értsetek meg engem és, ha lehet, bocsássatok meg nekem.” (Ingmar Bergman)
A Golden Globe-díjas filmdrámával emlékezünk a modern filmművészet egyik legnagyobb hatású egyéniségére 21:20-tól a Dunán!

SZOMBAT: NOÉ BARÁTAI

Az állatbarát nézőink kedvenc műsorát se felejtsük el megemlíteni, amelyet évek óta Rátonyi Kriszta vezet. A műsorban mindenféle állattal találkozhatunk, legyen szó otthon tartott kedvencekről vagy vadasparki, állatkerti lakókról. A Noé barátai című műsor minden szombaton délelőtt, 8:50-től látható a Dunán.

via GIPHY

VASÁRNAP ESTE A DUNÁVAL!

19.30-tól láthatják a Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól szóló szórakoztató műsorunkat, amelyben ezúttal asztaliteniszezők és színészek mérik össze tudásukat. Ha vasárnap, akkor Magyarország, szeretlek!

A látványos show-műsor után is érdemes lesz a Dunával tartani, hiszen 22 órától várja Önöket Mia Wasikowska főszereplésével a Madame Bovary. Gustave Flaubert francia író regénye a Bovaryné alapötletét egy újságcikk szolgáltatta. A publikálás után a szerzőt perbe fogták vallás- és erkölcsgyalázás vádjával. A film a halhatatlan regény egyik nagy ívű feldolgozása, amelyet nem érdemes kihagyni!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2019/05/A-nap-vége-18-e1557057073329.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább