Kapcsolják be biztonsági öveiket, mert érkezik Szujó Zoltán heti ajánlója!

Számomra alapvető volt már gyermekkorom óta, hogy a Híradó utáni pár percet a televízió előtt töltöm, és feszült figyelemmel követem a TeleSportot, a sport világának híreit.
 

A munka mellett nem jut sok idő tévénézésre, de a most következő műsorokat nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Hétfő:

K_EPA20180805075Hétfőn indul a Red Bull sziklaugró világsorozat. Ugyan kései időpontban jelentkezik, mégis érdemes fent maradni érte. A rendkívül izgalmas sorozat központi eleme az adrenalin, mely az én életemben is fontos szerepet játszik. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az idei Világkupa Verseny. Úgy érzem, kicsit visszahozza a vizes VB toronyugró versenyeinek emlékeit, ami szintén nagyon látványos volt, ám ez a verseny egy cseppet talán még izgalmasabb, és hihetetlenül szép lesz a természetes környezet miatt.

Kedd:

Kedd és szerda este is érdemes az M4 Sporton maradni, hiszen Bajnokok Ligája elődöntők zajlanak. A küzdelemsorozatba én is szeretek bekapcsolódni nézőként, Barcelona szurkolóként kifejezetten várom már a szerda esti mérkőzést. Nem is tudom melyik ujjamba harapjak kínomban, mert az angol futballt is nagyon kedvelem, ezért ez a meccs nehéz érzelmi helyzet lesz számomra, biztosan rengeteg izgalomra számíthatunk!

 

vers mindenkinekA versek fontosabb szerepet kellene hogy kapjanak hétköznapjainkban. Gyermekkorom meghatározó emléke, a Vers Mindenkinek, esténként erre a műsorra mindig a televízió elé keveredett a család annak idején, én is borzasztóan szerettem. A versek szeretete azóta is megmaradt, nem titok, hogy időről-időre előveszek versesköteteket, a klasszikusokat is szeretem újraolvasni, ha pedig időm teheti, örömmel ülök le megnézni ezt a pár perces műsort.

Szerda:

Május 1-jén koradélután startol a Nagy Futam, melyre nagy szeretettel várunk mindenkit, akár a helyszínen, vagy a képernyők előtt. Én a helyszínről jelentkezem, két és fél órás élő közvetítésben. Ahogy tavaly, idén is Max Verstappen érkezik sztárvendégként, ami mindig különleges pillanat nekünk, akik kommentáljuk és nyomon követjük a Forma-1-es világbajnokságot. Hihetetlen élmény találkozni a főszereplőkkel ebben a környezetben, hiszen ilyenkor a versenyző is oldottabb, nincs rajta a versenyhétvége nyomása, picit lazább a megszokottnál. Ilyenkor jut idő olyan kérdésekre is, hogy melyik focicsapatnak szurkol, vagy éppen mit szeret reggelizni olyankor, amikor éppen megengedheti magának, hogy nem figyel a súlyára. Tehát ezek jóval kötetlenebb beszélgetések, nagyon várom már! Arról nem is beszélve, hogy érkezik egy Formula-E autó, ami egy elektromos formaautó, ilyet a magyar közönség még nem láthatott. Ezt a versenyautót egy volt Forma-1-es pilóta, Jérôme D’Ambrosio fogja vezetni. Minden évben nagyon várom ezt az eseményt, fontos nap számomra, a motorsport ünnepe. Egy igazi kötetlen, majális hangulatú esemény, nagyon közkedvelt, nemcsak a motorsport rajongói számára.

Csütörtök:

A lányaimmal rendszeresen honfoglalózunk, különösen a kisebbikkel, a 12 éves Zsófival. Egyedül is nagyon ügyes, együtt pedig szinte legyőzhetetlenek vagyunk! Ennek kapcsán szoktuk nézni a Honfoglalót a Duna Televízión, egyfajta felkészülésként. Szeretünk ihletet meríteni a versenyzőktől, hogy hogyan érdemes taktikázni. Nagyon izgalmas vetélkedő, ahol tényleg a tudás számít. Különösen szeretem, ha a játékosok merészek, rögtön várat támadnak, konfliktust generálva ezzel. Egyszer kipróbálhattam magam egy próbafelvételen, és imádtam! Pozitív visszajelzéseket is kaptam, nagyon jól éreztem magam abban a környezetben. Egyszer szívesen vezetnék én is egy műveltségi vetélkedőt.

Olvasson tovább