Lendület az M4-en

Lendület magazin áprilisi adása csütörtökön 14.00 órától látható az M4 sportcsatornán. A műsorban többek között beszámolunk arról, milyen eredménnyel zárult a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) szakembereinek győri látogatása a nyári Junior Torna Világbajnokság kapcsán, továbbá a Matolay Elek Nemzetközi Emlékverseny legszebb pillanatait is megmutatjuk.
 

A Különvélemény ezúttal is a június végi, győri 1. Junior Torna Világbajnokságról szól. A Magyar Torna Szövetség elnöke, Dr. Magyar Zoltán beszél a FIG-szakembereinek látogatásáról, a nemzetközi sportvezetők is értékelik a helyszínt, valamint a lezajlott vb-sorsolást is, amelyen az olimpiai bajnok tornász, Győr polgármestere, Borkai Zsolt is részt vett.
Az Egy nehéz nap rovatban a Matolay Elek Nemzetközi Emlékverseny legjobb pillanatait elevenítjük fel, amelynek negyedik alkalommal a kiskunfélegyházi KÉSZ Aréna adott otthont. Az Ászok ászában a viadal legeredményesebb tornászai, Péter Sára és Fehér Nóra mutatkoznak be, míg az Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia, az egyéni összetett győztese a Tökéletes mozdulatban szerepel.
Az ígéret földjében ezúttal a fiú serdülő haladó csapatbajnokság első fordulójáról láthatnak egy összeállítást.

A Lendület csütörtökön 14:00 órától kerül adásba az M4 sportcsatornán. Ismétlések: 4.26 – 5:00; 4.27 – 05:15

Videó ajánló

Olvasson tovább